Härlig måndag igen...

Veckorna bara flyger iväg..... Snart är sommaren över o det är snö igen...kul jag är... nerrå men ida har det vart en härlig solig måndag.... Har vart gött o jobba...lite surt att de inte finns shorts så man får vika upp långbrallorna ser ju inte klok ut, men va gör man när jobbet inte fixar shorts....ska finnas till alla men tydligen inte, någon som jobbar i dubbelt lr???

Imorn är det bilkörardagen får vi se om de går bättre denna gång.... Får hoppas det...för är inte på humör för krångel imorn.....


Satt o kika lite på programmet ör Olstorp... de är väl faan att när de e bra band nere i Olstorp e de någe annat som är planerat... när det e Lasse Stefanz i Olstorp jo då e man i Sunne o i Sunne spelar ju Lasses på onsdan  o lär ju missa dom där med för vi inte ska åka upp onsdan utan fredan... de e la satans o missa dem två gånger... o sen va de Björn Rosenström i Olstorp, jo då e de Gropa festen som jag också vill på... hur ska man göra??? Vill ju se Lasse Stefanz i Olstorp lär ju va folk redigt.. Men Sunne är ju planerat har ja ju sett fram imot men nu missar man ju Lasse ifall.... Typiskt...även Scotts spelar ju på onsdan upp i sunne o dom missade man i osltorp i helgen.... Så missar man o Alcazar på torsdan =/ får åka upp själv får de andra tråkmånsarna komma upp efter =P ... Kanske ska fundera på att klona sej lite..... Får hoppas på att vi löser Arvingarna så det blir av ifall så man kommer te Olstorp någe i sommar..... Vilka problems man har!!!!

Sitter o lyssnar på dansbanstimmen på city radion 103,8 de e ju kalas =) vänta på att pappa ska ringa så ska jag ner till han o hjälpa till med fakturor, men har inte lust för fem öre, vill bara lägga mej o söva...nätterna går ju så förbaskat fort, det tycker ja inte om....o värre e ju att man sover själv..mysigare med sällskap..men men that`s life..


Heppåre!!!!!


Problem??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0