Lördag.....

Lördag... skönt... bara slappat idag, rensat min garderob på kläder, slängde en hel del, har lite kvar och rensa men det fixar jag imorn... känns som de blir lite mer plats nu men inte mkt... o de e la snart fullt igen.... få slå mej på fingrarna inge mer shopping av kläder... lr så får jag slänga ett plagg för varje nytt ja köper!?!?!

Ikväll så vart de först ner till kina restaurangen i laxå käka där och sen bar det av te bergfästet för laxå revy, premiären ikväll, röda mattan o allt..=P e ju tradition för mig, mamma och britt att gå på revyn varje år, lika bra som alltid, fick skratta mkt!!!! ne så de har vart en trevlig kväll...




nu ligger jag i sängen o kikar lite sex and the city men känner att det skulle vara gött och sova lite!!!

God natt allla!!!!!


Fredag och helg...

Ida har jag spenderat min dag i örebro med mamma, massa shopping och gått lite på hindersmässan (årlig marken i örebro) har vart en suuper dag... hittat mkt bra saker...=)
De som köptes idag:



* 14 par strumpor för 100 :-
* 2 par sloggi hippsters för 59 :-
* 1 Sjal för 99:-
* Shaker för 89 :-
* Fondation och pensel för 498:-

och sen denna raring =)


helt kär i den... o så va det ju 50% på den så den kostade mej 599:- sååå nöjd....

sen så vart det styling för datorn med....för bara 40 kr förvandlade jag den till nästan en "ny" dator...=)

Före:



och efter :


riktigt snyggt....=)

Tack för en underbar dag mamma....

Nu ska jag äta ostkrokar och se Let`s dance med mammis!!!!

Ha en trevlig kväll alla!!!!!

Vet inte vad man ska säga...

Har nyss kikat på Sveriges värsta bilförare... rent ut sakt hur F*N kan de ha fått körkort???? det är ju hemskt att veta att det finns såna människor i trafiken.... stackars de personer som gett dem körkort o tycker att de "kan" köra bil... de borde ju skämas... de e ju en fara för tusan!!!!!!




Får inte till min blogg alls ida.. =/  ger upp för ida....


//€rika


Göra om ???

Hej hopp... va inte igår... nix.... lär mej aldrig.. roligare att läsa andrasbloggarän skriva egen.... men nu j*vlar....

Sitter och försöker få till en ny header.. men de går sådär... seeeg dator lr seeegt internet så de tar ju 10000 år innan det händer någe =/

Vad händer i mitt liv just nu... inte mkt kan ja skryta över... har ragit på mej någon trälig hosta, som börjar ge lite vika, men den e seeeeg.. hållt på över en vecka nu o hostat... värst va väll ihelgen då jag nappt fick någon luft, eftersom jag har astma så fick jag svårt med andingen och stma medecinen hjälpte inte mkt, så jag orkade inte med mkt eftersom ja inte syresatte mig ordentligt... gick så glångt att ja o mamma fick åka till vårdcentralen där hon jobbar och har nycklar till för det är ju stängt annars på helger... så jag fick andas i någon skum mask som skulle vidga mina luftrör så det skulle gå lättare o andas... o de hjälpte väll lite, men va fortfarande slö o orkade inte mkt så hegen åg jag typ i sängen o betade av min Sex and the city box... myyyys... älskar den serien!!!!! =)
Annars i veckan jobbade jag i tisdas, men de va ingen hitt orkade inte alls med cykla lr springa pga hostan/astman så blev inge mer jobba denna vecka... =/ men de är väll bättre o va hemma o ta det lugnt o bli bra än att det ska bli värre igen.... Så igår vad jag med Mia till Marieberg på shopppping... hittade två tröjjor på Gina tricot för 49 kr /st... så hittade jag ett party linne för 69 kr på Vero Moda och ett par svarta pärlörhängen.... sen vart det två böcker på willys för 25 kr st!!!! Älskar shopppa nu när det är halv rea... va ju i Falköping för två veckor sen.. där shopade jag o emma på vero moda hitta en sååå söt kläning med paljett rosett på ska ta kort o visa...kosta 149 kr annars 300 kr ett stor kap!!!

Helgen i floby/falköping va rikitigt kul.....
Åkte tåget ned på fredan till falköping, mötte upp emma där vi shoppade lite kläder och sen tog vi systemet med när vi ändå va igång och laddade up för lördagen.....
Sen åkte vi till floby hem till emma och förberedde för kvällen då släkt och vänner kom för att fira emma... det va en trevlig kväll =)
Lördagen Emmas 18 årsdag.... tog det lugnt med lunt för att sedan ladda upp för kvällen som bestod av förfest i falköping för sedan åka till skövde o gå på krogen där.... som alltid så är ju förfesterna roligast!!!! Men kommer åka ner fler gånger o festa med brudarna... det va riktigt kul =)

Livet som brevbärare har gett resultat att ja nu kommer i mina gamla byxer som ja inte kunde ha förrut.. vart såå glad att ja kunde ha dem igen... så det e bara fortsätta trampa på med min posten cykel när jag bli frisk och även fler promenader!!!!! lääääängtar....

Imorn ska jag in till örebro med mamma och kika marken som är, ska även kolla lite andra saker på stan... få ni se imorn vad det kan bli....

Ge mej soooommmar nu!!!!! vecka 30 är redan bokad för äventyr ;)

Nu vart det ettl långt inlägg.....

Hittade en skiiit bra party låt som får en att vilja ta en god drink och ut o parta.....Velvet - Come Into The Night hittade den på Tiiniisens blogg =)

Ne ska pyssla med min blogg nu o se om det kan bli någe nytt!!!!

Heeeeeeyyy


Äntligen min....;)

Får aldrig fart på skrivandet i min blogg =/ vet inte va man ska skriva...får sattsa mer på min blogg nu när det är nytt år och allting =)


Lovade bilder ifrån sälen men orka läga upp alla... så kolla min bilddagbok istället där finns de flesta ;)

http://erikalarsson.bilddagboken.se

Skönt torsda imorn sista dagen på jobbet sen e de HELG =) har tagit "ledigt" på freda... för då ska jag ta tåget till Falköping för att åka till familjen Eriksson.... Emma darling fyller ju 18 år på lörda kan man ju inte missa... så det blir fira henne på fredagen med släkten... sen på lörda blir det åka till skövde för att se va den staden gå för ;) ska bli riktigt kul.. örebro e ju inte mkt o hänga i granen!!!!

Fick ida min nya "älskling" som ja kommer spendera mkt tid med nu, redan avklarat ett avsnitt....
står så fint i mitt glaskåp...=)


såå fin så....


Ne ska se ett till avsnitt sen sova, ska upp tidigt imorn!!!


Puss o kram erika....


Hemma igen =/

Skriver lite snabbt, är hemma nu, kom igår... så va man hemma igen efter en vecka i sälen, va veckan gick fort...men va vi har haft kul!!! Mkt skratt o kärlek... hahaha... kommer inte glömma denna vecka ifall!!!

Sälen 28/12-08-4/1-09 bästa i mitt liv!!!!!!

Ångest o va hemma igen ju.... vart perfekt vecka med solsken varje dag o klarblå himmel o ca 10-15 minus helt perfa!!!!! men igår när vi åkte hem visade termometern på -28 då e det kallt....

Skriver mer och lägger in mer bilder när min kamera har hittat hem igen ;)





Jag på Nyår i min nyårsblåsa = P

RSS 2.0