Sälen nu är vi här =)

Nu är vi äntligen här i sääälen på ledighet =) såååå underbart skönt, kom upp idag runt 3 tiden fick stugan på direkten, kasta in sakerna bytte om och hoppa i pjäxorna och spände på skidorna och gav oss ut i backen för lite kvällsåkning!!!! såå härligt att bara ge sej ut i backen och bara åka och se solen går ner backom bergen och sååå gött!!!!
Nu sitter vi i stugan och dricker lite gött och kikar lite tv och bara latar oss, i våran stuga är vi 10 personer 8 killar och jag o anna, vet inte hur detta ska gå med 8 härjande killar, men vi får slå näven i bordet och göra oss hörda =P ne men vi kommer ha det sköjj, andra stugan är ju oxå ett gäng så det blir nog en kul helg, ser ut som vi fortsätter resan nästa fredan te parken i motala =) *hoppas hoppas* ska få med mej mammis zeeba med, men det blir nog inte svårt hon är nästan redan nu på ;) 

* Underbart denna vecka jobbade bara 3 dagar, nästa vecka 4 dagar och veckan där på 4 dagar igen sååå gött =)
* Sommartid på söndag =)
* Snön smälter och våren är på G
* Sen är det sommar =)



underbart....

Vart ju gräsänkling mellan tisdagen och onsdan, passade jag på att åka upp te familjen Andersson/Zahedi och hälsade på, vart bjuden på våfflor och det satt helt rätt i magen, sen fick jag även massa cornelia mys, så underbart go hon är och som alltid sommnar hon så skönt i min famn, hon fick min skjal med fransar som favvis som hon tog tag i och gnugga med i ansiktet hon bara låg och mös i min famn, sen slocknade hon så skönt och sussade en stund.... hade det så mysigt, måste bli mer sånt!!! Vankas ju även snart dop för lill tösen med, ska bli kul att gå på!!!!
Mycket dop detta år, först Tage mannens dop, sen för någon vecka sen va vi på Lykkes dop och sen nu i april är det conelias!!!!
Mycket som jag skulle vilja göra, men vet inte hur jag ska få tid...

Ne nu ska jag vara lite social!!!!

P&K på er alla!!!

4 Mars- vårkänslor

Känns som våren har vart på ingång de senaste dagarna... solen skiner och börjar värma, snön smälter vatten droppar ifrån taken.. det ä underbart!!! *peppar peppar* inge mer snö nu!!!! kan ju inte klaga på att vi inte haft en vit vinter, men nu är det bra och kan smyga iväg och bli vår och sommar!!!!

Imorn är det redan fredag igen, känns som veckorna bara har måndag och fredag...fattar inte vart dagarna tar vägen... bara springer iväg, och i måndas gick jag ifrån provanställd till fastanställd =) känns skönt!!!

helgen bjuder på en hel helg i stugan =) Jag Robin, Lotta och Anderas ska åk aner imorn efter jobbet och bara götta oss, sen på lörda ska vi till boda bog och leka av oss..ska bli kul!!!! Jag och Robin blir kvar ända till söndag, medans Lotta o Anderas åker hem på lörda.. ska bli skönt få komma bort och bara ha mys pys tillsammans ser jag fram imot!!!!

Ne ska ta o packa väskan o ta en dusch!!!

Sköt om er alla!!!


Thailand 2009  älskart.....

RSS 2.0