Skärpning Larsson....

Oj hej... de va inte igår...=P
Nästan glömt att ja haft en blogg, har vart mkt nu, flytten, fixa lägenheten, jobba, sova. äta, jobba lite till och sen sova igen!!!

Har snart bott i askersund 2 veckor och jag trivs som fisken i vattnen sååå gött, lägenheten är guld, allting bara rullar på, så här ska livet vara när man mår bra!!!!!
Va har hänt då? ne inte mkt jobbar om dagarna kommer hem och har det gött.. ihelgen blev det utgång med fölket härifrån sluta med en kväll på strömpis, va nog den roligaste utekvällen i örebro på länge ( inte konstigt, inte vart ute i örebro på flera år) men i lördas hade jag kul ;) hihihi säger inget mer, ni som va med ja ni vet..haha...men kul hade vi ifall =) Blir göra om det på nyår!!!!!!

Torsdakväll och jag borde sova NU... men har lite resfeber... ska ut o kryssa med jobbet imorn!!! Blir bjuden på hela fadderullan, ska käkas julbord *längtar* sen ska det dansas o festas te!!!! Ska bli kul o se vad som händer, om man törs gå till jobbet på månda igen!! hihi

Ne sköt om er alla där ute!!!!

Ska väll ta o krama kudden nu!!!

nattis


Första natten i nya lägenheten!!!

Har nyss bäddat ner mej i min säng, känns super bra, är riktigt nöjd med resulatet av allt slit med tapetsering och fix, super tack till min mamma och olof som hjälpt mej!!!!!! och även C som skruva lite möbler o hjälpte mej med lite gardiner =)
Har lite små fix kvar, tar det imorn efterjobbet!!! sen ska ta kort så ni får se!!!!

Har äntligen träffat lilla Cornelia 4 dagar gammal!!! Hon var så liten o sååå söt!!!! Glömde ju kameran såklart... men får ta kort senare!!!! Henne har ni lyckats bra med Zeeba o Mulle =)

Ne sova nu jobb dag imorn!!!!

P&K


Shoppat loss på Ikea!!!

Idag har Larsson spenderat pengar!!!

Hon har köpt:
* En ny soffa på nice
* Tv bänk på ikea
* Soff bord på ikea
* Taklampa
* Gardiner till "sovalkoven"
* Vajer som ska bli min "sovalkov"
* Köksgrejjer
* Matta
* Gardinstänger

hmm glömt någe? har jag säkert men men.. minnet är bra men kort =P

Första dagen ppå jobbet med kändes sådär imorse, men blev bra sen kom snabbt in i rutinerna igen...alla tyckte jag va så brun.. tackar man för :D
Kört bil idag o pratat telefon halva dagen med, så jobbdagen gick fort.. tackar jag för!!!
sen blev det spendera kvällen på ikea med mammis, alltid lika kul!!!
Imorn fredag gött, sen är det helg och på lördag ska det tapetseras och öndag köras saker =) hoppas på att kunna sova första natten i lägenheten på söndag, hoppas!!!!



soffan jag köpte, fast en annan grå har jag på min


tv bänken som blev min....


och soff bordet som blev mitt =)


tvungen o klicka hem detta tuffa duschdraperi + 2 örngott i samma =)

Nu blir det leva på vatten o bröd =P haha

Ne sängen nu jobb imorn sen helg och MASSA FIXANDE!!!

God natt på er!!!!!

P&K


Bort bra men hemma bäst!!!

nu står jag på svensk mark, har gjort de nu i 24 timmar, men landa hemma i röfors idag runt 10 tiden!!!!
är blandade känslor att vara hemma, hade inte sakt nej till 2 veckor till i värmen, för här fryser man ju!!!! Kanske inte så konstigt igår lämnade man ett land med 35-40 grader varmt o kliver av på landvetter o där är det 2 grader varmt... brrr...
Har inte riktigt kommit in i dygnsrytmen för att thailand ligger ju 6 timmar före oss, så nu är jag lagomt trött o skulle kunna somna på stört, vaknade inatt 4-5 tiden o va klarvaken, är ju bara för vid den tiden i thailand va man uppe på bena o va vaken o låg på beachen!!!! men blir lägga mej tidigt iag för att åka o jobba imorn, inte jobbar på 2½ vecka, men gött att de bara är två dagar o sen helg!!! Då är det fixning av lägenheten hämtade nyckeln idag och har beställt tapeter som ska upp i helgen!!! Hoppas det blir bra nu och att hinner flytta en del så man kan börja bo där på söndag =) *Längtar*

Måste bara säga VÄLKOMMEN TILL STORA VÄRLDEN CORNELIA ANDERSSON!!!!!
Grattis Zeeba och Mulle till världens finaste flicka!!!!
Kändes så bra när jag fick erat mms, har ju gått hela dagen och tänkt på er!!!
Så himla skönt att allt gick bra!!!!!
Längtar tills jag får snooosa bebis och träffa er!!!!!!
Blir bra detta kommer ha nära tillvarandra nu när jag flyttar, kommer bli många promenader och mys!!!!


Ikväll har man invigt glögg drickandet, tog mej nyss en varm mugg glögg med mandlar och russin smaka riktigt bra!!!!!




min fina bild på solnedgågen!!!


Jag, Aliie och Emma, söt liten tjej som kom fram o ville sitta med oss =)


badbruden nr 1 =P haha


Firar fars dag på dino bar, Jag oc Jörgen!!!

Jag och Bästa EMMA ♥


Badar fötterna i poolen innan kortspel på balkongen!!!!


Nu ska jag ta en dusch o kanske sova får se...känns som det skulle vara bra!!!

Puss & Kram på er ♥

Thailand I love it!!!!

Har det bara bra har hemma, nu ar det bara sondag, mandag kvar sen aker vi tidigt tisda morgon harifran :( vill inte vill vara kvar det ar ju sa varmt o skont har!!!!!!! men man maste vall hem nagon gang...
Igar va vi pa utflykt med stor bat pa havet det kunde ju slutat illa blaste ju upp te storm och regna nagon fruktansvart da va larsson radd, brukar inte va radd men igar va jag det usch va inte kul, men som tur holl det bara pa en timme sen blev det stralande sol och underbart!!!!
Idag har vi legat pa beachen o stekt oss ar redigt varmt  over 30 grader i havet och i luften 40 och i solen dar kan man steka flasket sa det ar hett!!!!... svart pa en kvart ar kalas bra har nere....
Tanker pa er dar hemma hort att snon har halsat pa, kul for er!!!!

Ne men pa tirsdag star jag pa svensk mark och pa onsdag ar jag hemma ska hamta nyckeln te lagenheten da!!!!
Zeeba ska tanka pa dej da om inte froken andersson vill snurra pa sej tills dess!!! saknar er dar hemma ses snart... nu ar det midda och shopping som galler ikvall!!!!

skot om er ses vi nar jag ar hemma!!!!

Puss pa er!!!!

Thailand 40 grader....

Jag lever.... har inte haft tid med datorn forens nu... kl ar har nu snart halv 7 pa kvallen ska snart ut och kaka matr o shoppa... blivit en del shopping...gillart...
Idag har det nog vart den varmaste dagen runt 40 grader varmt o inte ett enda moln... kan inte klaga.. just nu regnar det lite men va gort det.. ar ju anda kvall sa de gor inget... huvudsaken det ar sol pa dagarna!!!!
Kan inte klaga pa vadret idfall... skon oxa med inte sa mkt tursiter med, men nu till veckan brakar det vall loss med alla turister hogsasongen borjar ju nu... har gjort massa kul ida har vi ridit elefant o badat vatten fall, sen har vi vart ute o akt speed boats, matat apor och snorklat...vart kalas dagar... aven fatt lite privat tur pa pick up flaket... dom jag ar med har en polarer som har hus har nere sa han har visat oss runt sa vi har glidit fin fin bil...har tagit massa kort med!!!!!
Vaert underbara dagar, alllt ar sa billigt o underbart...alla borde aka hit....
nu ar det bara 5 min kvar pa min tid innan jag loggas ur... kanske skriver mer har om jag orkar o har tid, kanner att solen o havet lockar mer an en dator...sorry... men ca 30 grader hav o sooolen med 35-40 grader ar inte fel!!!!!

Saknar er allt ska ni veta!!!

Kramar ifran ett soligt thailand!!!!!


RSS 2.0