Söndag den 25 oktober, dagen innan...

Nu är det nära om 24 timmar så går vi nere på landvetter och väntar på att få kliva ombord på flyget, kl 13.00 flyfter vi mot THAILAND och värmen!!!! känns inte alls helt fel, här regnar det just nu i Floby town....Ska bli så gött med sol och värme =)

I Fredags va det parken som gällde, Jag o cissi drog te parken och shakde loss...Innan parken va vi hos Lotta käka pizza o talade skit.. sen runt 21 tiden gick bussen mot Motala o parken.. va redigt bra drag, bra med folk och det va bara helt kalas =) Vill inte ta för mkt här om vad som hände...hehe.. vet ju inte vilka som kan tänkas läsa min blogg o då kan det bli dumt!!!!
Men jag är glad för hur kvällen sluta o alla fina sms jag fick av dig... =)
Vart ännu en kalas kväll på parken...nästa gång blir det 11 dec o lasse stefanz =)

Lördagen blev det all ligga i sängen ett tag, för sen kliva upp åka te hallsberg och krama stinisen o bebbisen hejdå =) sen blev det hem o packa det sista, lyckades änndå glömma vissa saker, men som tur blir det skövde sen o fixa det!!! sen tog jag tåget mot falköping och landade här i floby runt 5 tiden... blev slappa i soffan kände inte för att kliva ut på krogen, men emma va ut te en sväng... blev en kväll i soffan med god mat och kika dansbandskampen... sen satt vi och tala massa thailand om vad vi ska hitta på osv... La mej runt 00.00 han somna till lite innan emma ringde och ville bli hämtad...vart att sätta sej o köra in te falköping o hämta hem vännen!!!!

Nu ska jag sätta mej o lägga in massa musik på min ipod så man har lite bra musik o lyssna på =)

Kanske slänger in ett sista inlägg imorn, om jag hinner....annars höres vi ifrån thailand =)
Tycker om er alla, och du lite mer nu efter fredan ;)



BARA 3 arbetsdagar kvar....

sen är det 2½ vecka LEDIGT i sooooolen, nu har man börjat förstå att man ska åka... väskan är ju typ klar, kanske ska göra en sista genomgång snart, imorn är väll den enda dagen som jag inte har någe planerat.. torsdag hade jag tänkt stannat i stan o växla pengar o hade hoppas gå på bio men de vart inget, om man inte ska gå själv o se den... vill ju se flickan som lekte med elden!!!! lr om man ska ta en kväll på marieberg o ikea ;) vi fårse vad som händer, och sen på fredan är det jobba o sen hem o svira om te parken hoppas jag på!!!!!! sen är det ju lördag och jag tar mina väskor o drar.... sen är ja inte hemma igen förens den 11 november!!!!! GÖTT, då får ni klara er utan mig!!!!!! men de tror jag allt ni fixar, mest orolig att zeeba ska föda när jag inte är hemma, men vad kan man göra åt saken...KNIP IGEN... haha nerrå men då har jag ännu en bebis att mysa med... igår va jag till cajsa, martin och lilla Tage o myste massa... satt o höll han i timmar o han söv så gött i min famn, inte vet jag om han vart rädd för mig lr om ha hade det bra =P

en osminkad larsson efter en dag på jobbet och en ur gullig o mysig Tage ♥


Kan ju undra vad som hänt, för nu smsar alla snygga killar till en om dagarna... idag fick jag sms av M och han undra om ja hade resfeber o om jag inte kunde ta med han istället för min resväska ;) och att jag skulle ha en så bra resa osv...

och sen talar jag o min hemliga vän massa telefon 2 gånger igår, efter jobbet och sen när jag åkte ifrån örebro, åkte runt 19.00 och då började vi tala i telefon sen 20.29 la vi på =D
Kul att de bryr sej o lilla mig ;)


nu ska jag förska roa cajsa lite, hon tycker jag bloggar för lite, hon vill ha någe roligt oh läsa om dagarna, men ja e för slö för att blogga varje dag, hitta några roliga historier, om du läser en varje dag cajsa så blir min blogg roligare ;)

-----------------------------------
Vad får man om man korsar flatlöss med eldflugor?
Jo, fackeltåg runt snoppen och en grymt bra arbetsbelysning!
-----------------------------------
Vad får du om du korsar en Kommunalarbetare och en Hells Angels?
En Mördarsnigel.

-----------------------------------
Sommarens nyhet är Viagra-light.
Erektionen räcker inte till att ha sex med, men det ser jävligt bra ut i badbyxan!
-----------------------------------
En kvinna kom till en maskerad helt naken...
Vakten: vad föreställer du då?
Jag är Adam, svarade kvinnan.
Men du har ju ingen snopp!
Nä, men jag lär nog få...
-----------------------------------
Ur en hälsotidning:
Jag är en tjej på 14 år! När min kille klämmer på mina bröst blir jag alldeles blöt i trosorna.
Har jag vatten i lungorna??!
-----------------------------------
Mannen stod naken framför spegeln och spände sig.
Han sa till sin fru "det här är hundra kilo dynamit..."
Frugan svarade; "blir det inte farligt med en så kort stubin?"
-----------------------------------
Två kompisar på promenad.
- Satan säger den ene. Där kommer min fru i sällskap med min älskarinna.
- Du tog precis orden ur min mun, sa den andre



så sjuk humor har jag =P men ni lär skratta, och ett gott skratt förlänger livetså ni som läser lär leva lite till =)

NU ska jag fortsätta ladda ner maaaassssa musik har ju fått hjälp av Olof så jag kan ladda ner musik!!! Hittar massa bra som ska in i min ipod sen =) och sen tack Cajsa o Martin för all musik igår o photoshopp ska jag plugga på så jag kan det sen =)

Hej hopp på er!!!!

Så va det Lördag igen....

EN vecka kvar tills jag börjar min resa =)

nu börjar det krypa på en att man verkligen ska åka, fast jag vart där två gånger förrut så jag vet ju på ett ungefär vad som väntas, men de känns ändå lite overkligt att man snart ska åka, men det känns som det kommer bli en sjukt rolig resa!!!!!
Dax att börja ta tag i packningen i helgen, ifall börja fundera på vad som ska med o inte ska med....

Lördag, solen skiner och det är underbart väder ute....bättre än igår då regnet öste ner hela dagen...va sådär att va ute o jobba, visst det regna de gjorde inte så mkt, men ha regnkläder på sej o springa i trapper är inte kul, man blir svett o regnkläderna sätter sej som klister längs kroppen... annars gick det helt okej att jobba, fick trevligt samtal på slutet så då gick det fort att jobba ;)
Vart 40 mins övertid, va hemma halv sex, blev det duscha och svira om och sen åka te askersund för att ha myskäll med min gravide vän zeeba =)
stannad på ica jouren för att köpa med lite goa lantchips och underbart goa ramlösa mango =) sen så vart jag stannande utanför för lite prat med en spännande vän ;)
Efter de vart det skynda sej te zeeba och se film och mums chips och dippa morötter och gurka... vi låg i varsin soffa och rapa i kapp =) haha så det ska vara!!!!!
Alltid lika kul och hälsa på hos familjen Zahedi/Andersson och snart kommer det en liten flicka bara några veckor kvar 5 lr 4 någe sånt... ska bli sååå spännande.. tur att man flyttar te staden så man får nära te er och hälsa på =) kommer bli många härliga promenader!!!! ser jag fram imot....
Va hemma efter midnatt, men vart sittandes på msn till kvart över två och prata med dej...vet inte vad man ska göra.. att det ska vara så komplicerat...bra larsson.. du har lyckats igen!!!! =P

Känns som livet har tagit en ny vändning nu....thailandresan, jobba och äntligen en lägenhet som kommer bara vara min.. underbara vänner som är det bästa jag har!!!!!!
Skulle inte klara mej utan er... vill inte rabbla alla namn men ni vet vilka ni är och all kärlek till er utan er så vet jag inte vad jag skulle göra!!!!
Tror mitt nyårslöfte för nästa år ska vara att ta vara på mina vänner träffa dem mer och ta hand om dem!!!!!

Ne nu ska jag svira om till pyssel kläder, har ett bord som står i garaget som ska förvandlas till någe snyggt...ska slipa och sen ska jag måla =)
Ska ta kort får ni se hur det blir....

Melissa Horn- så underbar att lyssna på ... tror datorn får bli med till garaget så jag kan lyssna på musik :D

ha en fin lördag alla ♥


Lördag 10 oktober...

sitter i en enda stor röra nu, vet inte vart jag riktigt ska börja, ska försöka börja packa ner mitt rum i kartonger... ifall börja lite... tiden kommer gå så fort, för om två veckor åker jag te Floby för sen åka te Thailand.. o när jag kommer hem den 10 november på kvällen sover jag kvar i floby till den 11 nov sen måste jag hem för kl 13.00 ska jag möta min blivande hyresvärd o få nykeln te lägenheten, sen blir det jobbet på torsda o freda + att börja fixa med lägenheten så den är klar till helgen för att flytta alla saker, så man kan börja bo... längtar sååå sjukt mkt nu.... så den 11dec är det för ferre hos mej innan parken i motala ;)

Ladies night igår lite bilder :


bygg matte, lr som jag kallar han snygg matte ;)


killarna själva, Andreas Jonsson, Martin stnmark och Mikael Tornving


Anderas Jonsson


heta städare, får gärna städa komma o städa hos mig sen ;)


får gärna dammsuga hos mej ;)


Snygg som f*n, sån karl skulle man ha till sina barn ;)


snygga killar....


världen starkaste man spelar fyrilis


dansa kunde han med ;)


snygga killar i bastu ;)


dirty dancing ;)


sååååå snygg


va en riktigt bra kväll...

ne ska ta och fortsätta nu... sen blir det film mys, Johan falks två nyaste filmarna kom ju hem förrut =)

Over and out!!!!


Ladies Night....

Nyss kommit hem ifrån Ladies Night inne i örebro, vilket drag nästan 3000 brudar i samma lokal, + att det va ju bara ögongodis på scenen.... kunde inte blivit mkt bättre!!!!!
Har tagit masssssssa kort, men de kommer upp imorn på bloggen för nu ska jag krypa te säng o sussa lite tror ja...

"puss och kram och nyp i stjärten godnatt sov gott"

Inte varje dag någon skriver så te mej ;)

Over an out, tjingeling, herrå, heppåre....

Torsdag....

Vet inte vad jag ska börja, har bara rullat på nu det senaste dagarna... kollade lägenhet igår, den va la inte det bästa man sett, men skulle få måla o fixa till den och hyresvärlden skulle stå för kostnaderna för färg osv... så det är ju kalas... ringde idag och sa att jag tar lägenheten, så hon skulle bara kolla så det stämde de jag sa med jobb osv... så den 11 november ska jag träffa henne vid lägenheten och få nyklarna =) sen blir det att fixa o trixa tilll lägenheten så man kan flytta in så fort som möjligt =) Nu känns det som allting flyter på igen, att man får lite tur med sej... ska bli så kul att få inreda efter sin egna smak nu utan att någon lägger sej i, och det är mitt egna hem!!!!

idag efter jobbet blev det en sväng på ikea med mamma o olof, hitta lite saker.. bla en tv bänk som jag tror jag ska köpa och sen lite hyllor.... hitta även en skiiiit snygg lampskärm som jag tror kommer passa perfa i köket =) så den fick bli med hem, köpte även lite små plock osv...=) 
 Ska bli kul med flytt nu, känns så mkt bättre!!!!

Imorn är det fredag såååå skönt... bli först jobbet, sen hem till cajsa, Martin o lilla Tage och hälsa på...ska bli kul... senare på kvällen är det Ladies Night som gäller!!!! ska bli kul!!!!

Ne orkar inte skriva mer, somnar snart... är sjukt trött idag...ska bli skönt med helg =)





Tisdag 6 oktober...

Nu är det höst, löven faller ifrån träden, det är kallt på morgonen när man åker te jobbet, mössa och vantar har vart på de senaste dagarna... nästan så långfilsingarna åker på....
vart en vanlig dag på jobbet, fortfarande lugnt, men resten av veckan ska det ösa in post så då blir det jobba på...
Idag äntligen fick jag tag i tanten om lägenheterna som jag tala med i torsdas men hon verkade ju lite virrig, men nu fanns inte 2.an kvar =/ men 1.an fanns kvar o den ska jag kika på imorn =) o den är ledig redan nu, så jag hoppas den passar mej då blir det flytt =) 2.an hade inte varit ledig förens i januari, men som sakt är ju bara jag som ska bo så i en 1:a ska jag väll få plats i, är ju en början sen får man väll byta upp sej ;)
Så håll tummarna för mej nu om att denna lägenhet är perfa!!!!!
Zeeba min vän ska med mej o kika imorn kl 17.00, sen måste vi skvallra har lite små detaljer vi ska tala om ;)
Så måste jag ju se bebismagen som lär ha växt en del sen sist... inte långt kvar nu lite mer 1 månad kvar tills nästa bebis kommer =)

Har haft en kväll framför datorn och sett Twilight igen... aldrig fattat va de vart för film, vet bara att folk har tjatat om att den är så bra, o sen när Olof hade bränt ner den kunde jag inte låta bli o se den... säger bara de att ALLA måste bara se den... sjukt bra, ja se den bara så fattar ni!!!!


älskar denna film....


20 dagar kvar... kommer inte sluta räkna ner..ni får stå ut....

scotts- vilken natt ;)

Ja jag lever....

Tillbaka?? Cajsa har varit på mej nu flera gånger om att jag måste börja blogga igen.. tur att någon har saknat mitt bloggande ifall...
Har ju vart lite berg och dalbana här hemma, vart tufft, men har tagit tag i vissa saker så jag hoppas allting löser sej nu...
Cajsa prata jag med i onsdas hon tyckte jag skulle komma och hälsa på henne och den nya familjen, du kommer må mkt bättre sa hon... hon hade rätt, en liten Söt liten tage på knappt 2 veckor fick mej att le igen =)  han va s liten, aldrig träffat på en sådan liten människa och såååå söt..


titta på knatten sååå söt han är!!!

Va så sköt o se att allting är bra med din familj igen Cajsa...och så glad, Tage han är ju sötast på jorden =)
Mådde så mkt bättre när jag åkte hem på kvällen, och ja va välkommen tillbaka igen när jag ville, och ja kommer igen =)

Helgen har varit- fredan va det fullt ös... slutade jobbet 16, hem handla lite käk, hårfärg, cider osv, va hemma 17 tiden, kasta i färgen gjorde maten, duschade o så, kl 18 ringer pappa du har 20 min på dej att vara klar. PANIK jag hade precis kommit ur duschen, det va bara sätta fart på hårfönen, plattången o smeta på sej smink, kläder? had eju planer på vad jag sulle ha på mej, men hitta ju inte brallorna, så fick ta jeansen men de vart snyggt det med, 18.22 va jag klar!!!! de ni 20 minuter tidigare stod jag bara i handduk och 20 min senare va jag i partyutfitt...
Sen kom pappa o hämtade mej, körde mej te Åsbro där de va förpärla, kände inte ens hälften av folket, men sandra och cissi va ju med o de va de som hade bjuit med mej o jag säger de att ja ÅNGRAR INTE att ja inte följde med, va en sån sjukt kul kväll, tyvärr tyckte jag den gick för fort, kanske va för att jag hade så sjukt kul o va la lagom fuller ;)... fanns inget att klaga på, inge tjaffs, inge bråk, inget gnäll lr någe...de va sååå bra o vi hade såå kul, ifall jag... hoppas vi kan göra om kvällen den 23 oktober... vill såååå gärna åka för de e min sista helg i sverige sen åker jag te thailand o är borta över 2 veckor!!!!!
tack tjejer för en sjukt bra kväll hoppas vi kan göra om den, vi som bildade en ny grupp den kvällen ;)
vart ju efterpärla i husvagnen som jag sov i sen, pappa hade ju med sej den som vi sov i, va för gött...förrutom att micke snarka så jag trodde jag skulle bli galen vart inte många timmars sömn.. sov lite sen när jag kom hem... duscha o tog på mej pjamasen kl 11, sen satt den där hela kvällen tills jag gick o la mej... vart en dag i soffan med film och msn ;) nya Johan Falk filmen, vapenbröder.. han är ju för het Jacob Eklund, har han alltid varit men nu börjar han bli lite grå men bra ifall =)

Ny vecka nya tag.... 22 dagar till solen, värmen, stranden o thailänska ölen =)

Det man inte gör nu, kommer man sen ångra att man inte gjorde...


RSS 2.0