Mördare och snurrigt i biltvätten...

Ja jag säger då det vilket cirkus det var idag på jobbet, trodde det skulle bli en kalas dag o sluta i tid, men icke vad fel jag hade!!!!!!
Krångla med packning av posten in i stället i bilen som jag fick faan för sen ute på bilrundan som resulerade i att vända o dela om.... och på detta så mördade ja en Kajbebis =(..... den satt på vägkanten på vänster sida o ja väjde lite för den men trodde den skulle flyga som alla andra fåglar men icke så jag touchade den med vänster framhjul o den dog.... trodde ju den skulle flyga, eftersom ja sitter på höger sida så trodde ja att ja hade marginal men icke... den blev mos..... va inte meningen...sen när ja åkte tillbaka satt det en vuxen kaja på ladgårdstaket säker en förälder som sörjde....va inte meningen...Flåt....

Efter allt kaos skulle ju bilen tvättas i en såndär biltvätt på statoli vilket skit om man aldrig kört i en sån...j*vel ville ju inte starta när ja ville... efter snurra runt i den så kom en av personalen o sa hur man skulle göra... så nu vet jag hur man gör till nästa gång..haha...pinsamt... men va fan ja kan ju inte allt heller.... sen racer te jobbet  där va ja tydligen sist så jag fick låsa o larma, va lite spännande, tror larmet gick igång...märks la imorn om ja får skäll =P

Gick ifrån jobbet vid 17.20 o gick ju inge tåg te laxå förens 18.30, men så kom ja te station o då gick det ett te hallsberg så ja hoppade på det och tänkte kan ju lika gärna vänta där o hälsa på stina o se ifall hon jobbade....o sen ta tåget 18.30 ifrån hallsberg... o när ja kom te hallsbegr va det tåget INSTÄLLT och nästa tåg gick 19.30...TYPISKT... men gick ifall o kikade ifall stina jobbade o det gjorde hon, va precis klar med sin sista kund.... o hon va såå rar o körde hem mej.. så jag bjöd henne på en daimstrut =) så fick vi ju chansen att skvallra lite....ses ju inte på midsommar =/ men vi lär höras på telefonen =)  Tack bruttan för skjussen, ja kör nästa gång =)

och nu ikväll har ja packat väskan så allt e klart tills imorn, åker direkt efter jobbet såå F*N om de inte går som ja tänkt imorn... för ida har det varit KAOS!!!!!


Kommentarer
Postat av: Kicki

Ja då blir det bara bättre i dag Erika :)

Ha en trevlig midsommar o hälsa familjen.

2009-06-18 @ 04:38:45
Postat av: Linda

hehe vilken underbar dag =D



Ha en trevlig midsommar vännen !!

Kramizar från lilla mej

2009-06-18 @ 12:04:34
URL: http://eaglestar77.blogspot.com
Postat av: stina

hehe stackars kajbebisen..hehe..hoppas du får en toppen helg, vi hörs på telefonen! dajmen var utsökt!!



pösss

2009-06-18 @ 21:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0