Vilken helg.....

Egentligen har ja nada lust att blogga.. men behöver skriva lite ifall....

Helgen har ja vad ska man säga vart helt underbar =D vart med mina vänner som jag tycker mkt om =)

Lördagen ringde kl 06.30 för att fixa te sej för en dag i Skara sommarland.... Stina, Tobbe och Markus kom och hämtade mej efter kl 08.00 och styre volvon mot skara, för att stanna i mariestad för en liten frulle på Mc donalds.... sen kom vi te skara och lekt av oss, jag o stina åkte karusell...så badade vi och sooolade...

stekarna...;)

va sköjj i badland, ja o stina åkte massa kul, ringar och sköjj snurrade o åkte baklänges o skrattade så vi knappt kunde stå upp... va en kulig dag i skara =).... Så åkte vi hem, in i duschen styra party outfiten för kalas i laxå...va en trevlig kväll men som av någon andledning ska vi jämt drabbas av nötter som ska bråka... idiot som först sparkar ut ett glas med öl över oss utanandledning, sen kommer han senare igen på kvällen o suttar en öl över tobbe o alla, fick mej en dusch i öl...dofta ju gott... o jäveln springer iväg o stolar bord flyger... IDIOT!!!!! ska du va tuff kan du la va kvar o visa att du e en man istället för springa iväg som en feg skit!!!!!

Va hemma i sängen runt 02.30....kunde knappt sova va så uppe i varv, men lyckades somna sen ringde kl 06.30 igen för att fixa te sej o åka te Askersund te zeeba och mulle va där lite efter kl 8.... packa i sasker i båten åkte och hämtade Calle, sen ner te hamnen för att sjösätta båten....mulle, zeeba o ja satte oss i båten o så väntade vi på calle som körde o parkerade bilen o båtkärran, sen kom han, o när han kliver i båten plockar han upp ensak o säger
- Mulle är inte detta bottenpluggen?
- Mulle bara joo de e de ju.....faan calle hoppa i land hämta bilen o kärran fort så vi får ta upp båten....

Calle hoppa i land fort som faan o sprang efter bilen...
Ja satt bak i båten o såg hur de rann in vatten i båten, tog ju en stund för calle att hämta bilen, jag satt tillslut med vatten te vaderna o mina foppa toffler flör runt i båten längst bak....hade vi inte märkt botten pluggen hade vi suttet på botten i hamnen =P ne men nästan... va lite cirkus där ett tag, men sen kom calle med bilen o kärran, upp med båten så allt vatten fick rinna ur, tog kanske en kvart att tömma båten!!!! sen va de skruva ditt pluggen o sen i med båten igen o sen kunde vi dra ut på vättern..... hittade en ö med klippor som vi camperade på...solade, badade och grillade o bara njöt av det underbara vädret =)

båten med botten pluggen i...


Calle som nyss badat ger Zeeba en mysig kram


sååå mysigt...


vrålåket....

Sen kom resten av askersunds gänget i ett vrålåk te båt....va en rikigt trevlid dag ute på vättern =) Bra avslutning på helgen!!! Hoppas på flera sånna dagar =)


Tack, Zeeba,Mulle & Calle för att jag fick följa med =)


Spännande, snurrigt, vem vet....

God natt!!! ska sussa nu....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vilken underbar helg du har haft=)e lite avvis =P

2009-06-29 @ 22:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0